expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, 19 May 2012

arigatou sensei!

Assalamualaikum and heya readers!!
I know its kinda late.. teacher's day dah lepas 3 days ago.Tapi it is worth it to say ThankYou teachers walaupun lambat.

You see, there is a lot of teachers out there.Yang perangai garang gila,sempoi gila,cool gila,skema gila and semua lah.Tapi an,semua cikgu ni ada peranan yang sama.. that is educating the children.Children pun ada banyak perangai jugak.. rajin gila,malas gila,degil gila,baik gila and semua jugaklah. HAHAH! *what on
earth am i saying?*


So, to all teachers out there *even yang bakal jadi* a big THANKS from me.Keep it up untuk terus mendidik kami, anak2 tak cukup ilmu ni. Moga2 pasni tade lagi anak2 yang kurang ajar.*ehh?*Especially cikgu..

  •  PASTI '99. 
  • Tadika Kemas '00
  • Sek.Keb. Teluk Gong '01
  • Sek.Keb. Sungai Buluh '02-'03
  • Sek.Keb Ayer Limau '04-'06
  • Sek. Men.Sains Muzaffar Syah '07-'11
Yang the most saya hargai are the teachers during my secondary school lah f course.Sebab,that is the only school yang aku duduk lama gila.And surrounded by the teachers/wardens 24/7. *except time balik rumah lah* They are the person yang supported me in everything that i do.They are the person yang aku pakat2 bergurau dalam bilik guru tu.They are the person yang marah aku bila buat something yang ridiculous.They are the person yang bentuk aku to what i am today :))

Cikgu,sory time 2010 batch Superism gave you all the worst teacher's day present.99% of the boys berdiri dekat astaka tu are superism. *kantoi fly* ...

But Teachers, during SPM Superism.. i think you all deserve to have the SET as your teacher's day present..kan??:')..* the best result of all time*

Thanks a lot teacher for believing in every one of us.Bak kata cg yati.. i know you all can do it.Work together in your batch.Alhamdulillah..

I love you guys.


I wish to be a teacher time kecik2 dulu.Tapi tak jadilaaa.. HAHAH!Kbhai

Ntahpapelah aku ni.

2 comments:

Tyra Waren Zulkepli said...

huhh masa 2010 tu pun, batch aku buat hal. haha
tp spm kitorg jugak paling terbaik setakat ni :)
Alhamdulillah

nadiatulnajwa said...

haha..sepp sikit weyh ^^